Certamen literari


CONVOCATÒRIA OBERTA

Travessies marítimes amb el taüt d'un no viu a bord, missions interestel·lars a la recerca de nous mons o les darreres hores d'un escalador atrapat en un canyó. Aventures increïbles de les quals no tindríem coneixement si no fos pel quadern de bitàcola. Recurs originari de la marina mercant, ha esdevingut un mecanisme introspectiu, el reflex d'un viatge interior que ens arriba ja sigui escrit en paper, ja sigui un registre de veu, una cinta de vídeo o un blog d'Internet. Un testimoni solitari de grans fites i, alhora, de grans massacres; que ha servit de catarsi tant a capitans de vaixell com a aventurers, científics i assassins en sèrie.

—Espereu! No deixeu sempre algú viu per explicar la vostra història?
—Ho fem. La càmera.
Diàleg de "Nascuts per matar", escrit per Quentin Tarantino.


BASES DEL CERTAMEN LITERARI CRYPTSHOW FESTIVAL/MALES HERBES 2020: QUADERNS DE BITÀCOLA
1. Poden participar tots els autors amb una única obra original i inèdita, en llengua catalana.

2. El relat versarà sobre el concepte "Quaderns de bitàcola" i s’ha d'inscriure dintre dels gèneres del terror, la fantasia i/o la ciència ficció. Els textos han de tenir una extensió d'entre 10 i 15 fulls, a doble espai i en lletra Times New Roman, cos 12.

3. L'editorial Males Herbes seleccionarà i publicarà els millors relats. Tots els seleccionats rebran dos exemplars del llibre i un abonament per al Cryptshow Festival 2020.

4. Les obres s'han d'enviar abans del dia 1 de gener de 2020 a: obra@cryptshow.com. En el títol del missatge ha de figurar: CERTAMEN CRYPTSHOW MALES HERBES 2020. S'enviarà un sol arxiu adjunt nomenat segons el següent exemple: titoldelobra.doc. L’arxiu contindrà l'obra i la plica (nom, cognoms, data de naixement, adreça postal completa, adreça de correu electrònic i número de telèfon).

5. Mitjançant la seva participació, tots els autors manifesten que l'obra és de la seva autoria i que els drets d'edició i/o reproducció d'aquesta no estan cedits a tercers. Així mateix, autoritzen a Males Herbes a publicar la seva obra i a utilitzar-la per a fins promocionals. La participació en aquest certamen implica l'acceptació sense reserves d'aquestes bases. Tota responsabilitat derivada de l'incompliment d'aquest punt recau directament sobre l'autor.