CERTAMEN LITERARI CRYPTSHOW /MALES HERBES 2018: PURGATORI

CERTAMEN LITERARI CRYPTSHOW /MALES HERBES 2018: PURGATORI
L'any 2011, el Papa Benet XVI confirmava que el Purgatori no és un lloc, desplaçant així una part important de la literatura europea al terreny de la fantasia i la ciència ficció. El Purgatori s'ha convertit així, de manera oficial, en un element fantàstic com ho són el País de Mai Més de Peter Pan o El Dorado. El Cryptshow rep de bon grat aquest regal de l'església catòlica dedicant la seva dotzena edició a l'espai destinat a la purificació final dels escollits, un lloc que és un muntanya per a Dante, una comissaria per a Tornatore, i, per a Tyukanov, la guerra.



BASES
1. Poden participar tots els autors amb una única obra original i inèdita, en llengua catalana.
2. El relat versarà sobre el concepte de Purgatori. Els textos han de tenir una extensió d'entre 10 i 15 fulls a doble espai i en lletra Times New Roman, cos 12.
3. L'editorial Males Herbes publicarà els millors relats en un llibre que inclourà també obres de diversos autors convidats a participar en aquesta antologia. Tots els seleccionats rebran dos exemplars del llibre i un abonament per al Cryptshow Festival 2018.
4. Es constituirà un jurat integrat per professionals vinculats a la literatura i els gèneres fantàstics que farà una selecció de les obres rebudes.
5. Les obres s'han d'enviar abans del dia 1 març 2018 a: obra@cryptshow.com. En el títol del missatge ha de figurar: CERTAMEN CRYPTSHOW MALES HERBES 2018. S'hauran d'enviar dos arxius adjunts nomenats segons el següent exemple: titoldelobra.doc i titoldelobraPLICA.doc. El primer document contindrà l'obra, en format .doc. El segon document contindrà la plica, és a dir: títol, nom i cognoms de l'autor, data de naixement, adreça postal completa, adreça de correu electrònic i número de telèfon, així com un text en el qual l'autor es comprometi a acceptar les bases del certamen.
6. Mitjançant la seva participació, tots els autors manifesten que l'obra és de la seva autoria i que els drets d'edició i/o reproducció d'aquesta no estan cedits a tercers. Així mateix, autoritzen a Cryptshow Festival i Males Herbes a publicar la seva obra i a utilitzar-la per a fins promocionals. La participació en aquest certamen implica l'acceptació sense reserves d'aquestes bases. Tota responsabilitat derivada de l'incompliment d'aquest punt recau directament sobre l'autor.