CRYPTSHOW FESTIVAL PRESENTA LA PREMIER ESPANYOLA DE "THE PRIESTS" de Jae-hyun Jang, ELS EXORCISMES DES D'UNA VISIÓ COREANA

En el marc de la col·laboració amb Les Nits de Cinema Oriental i Mike y sus chinos, el festival projectarà Tetsudon: Fool Japan - The craziest short films from Japan de Tomohiko Iwasaki, Kioyotaka Taguchi i Hideki Oka, entre d'altres.


Nominat al millor director novell al 37th Blue Dragon Film Awards, Jae-hyun Jang, amb The Priests, ha filmat la primera pel·lícula sobre possessions demoníaques de Corea del Sur on es veu involucrada l'Esglèsia Catòlica. Una producció valent que vol ser un reinterpretació, en el sentit més ampli de la paraula, de l'Exorcista. Es tracta de la història de dos capellans, interpretats a la perfecció per Kim Yoon-seok (que vam poder veure a The Chaser o The Yellow Sea) i Kang Dong-won (Jeon Woo-chi: The Taoist Wizard)  que han de trobar si una noia ha estat atacada per un esperit dolent o ha patit abusos per salvar la seva vida. La jove actriu Park So-dam ha rebut diversos guardons com a millor actriu a diferents festivals asiàtics.

A banda d'aquesta estrena a l'estat espanyol, amb un exorcisme impeclable com a plat fort,Cryptshow Festival projectarà un altre film asiàtic Tetsudon: Fool Japan - The craziest short films from Japan de Tomohiko Iwasaki, Kioyotaka Taguchi i Hideki Oka, entre d'altres. Per sisè any consecutiu Cryptshow Festival i les Nits de Cinema Oriental de Vic s'alien per portar les darreres produccions asiàtiques a Badalona. Des de Vic ens arriba aquesta gamberrada on mentre es visiona es poden votar els curts d'una manera molt original. Tot plegat, de la mà del bloc oriental Mike y sus Chinos que prometen fer una presentació de la pel·lícula amb sorpresa.

El col·lectiu Tetsudon reuneix cada any els curts mes al·lucinants, transgressors i imaginatius del cinema japonès en una compilació que estrenen durant el festival de cinema fantàstic de Yubari. Joves promeses s'uneixen a veterans de la sèrie B i el Tokusatsu per crear l'antologia més delirant en la qual no falten monstres gegants, superherois impossibles, criatures sobrenaturals, efectes especials descaradament barats i diversió sense fi.



The Priest, estrena a nivell estatal
Dir: Jae-hyun Jang
Dia: divendres 7 de Juliol a les 21h
El Círcol (Badalona)

La Nit oriental. Tetsudon: Fool Japan - The craziest short films from Japan
Dir: Jomohiko Iwasaki, Kiyotaka Taguchi, Hideki Oka, etc.
Dia: dissabte 8 de Juliol a les 22h
El Círcol (Badalona)