BASES DEL XII PREMI SERRA CIRCULAR

XII PREMI "SERRA CIRCULAR"
BASES DEL CONCURS DE CURTMETRATGES DE GÈNERE FANTÀSTIC DEL CRYPTSHOW FESTIVAL

Període d'inscripció de curts: Del dia 15 d'OCTUBRE de 2017 al 31 de MARÇ de 2018.

Acceptarem curtmetratges d'una durada inferior als 25 minuts, produïts des de gener de 2016, de gènere fantàstic, ciència-ficció i o/terror. Entraran a concurs tots els curts rebuts amb data anterior a l'1 d'ABRIL. Si vols inscriure el teu curtmetratge en el nostre festival ho pots fer a través de FESTHOME i FILMFREEAWAY.

Una vegada pujat i emplenat el formulari, ja estaràs inscrit en Cryptshow Festival i optaràs al premi “Serra Circular”, dotat de 666 euros.

Els curts poden rodar-se en qualsevol format, però solament poden presentar-se en arxiu digital. Els curts que no siguin en català o castellà, hauran d'anar acompanyats d'una transcripció en català, castellà, gallec, anglès, francès o italià. Fa falta adjuntar una foto del curt per a promoció. (Agrairíem que el curt s'acompanyi amb un dossier de premsa.)

Les pel·lícules finalistes es projectaran a la Secció Oficial Cryptshow Festival'18. El nom dels guanyadors es donaran a conèixer durant la cerimònia de clausura. Els participants es responsabilitzen de possibles reclamacions de tercers en les obres presentades. L'organització del festival es reserva el dret de resoldre qualsevol eventualitat no especificada a les bases. Una vegada seleccionat per a la Secció Oficial, el curtmetratge, no podrà ser retirat de la programació ni de la projecció, excepte pagament previ d'una penalització de 100€.

PREMIS
El jurat de selecció del Cryptshow Festival repartirà els curts seleccionats entre la Secció Oficial i la Secció Oficial Competitiva. Els curts de la Secció Oficial competeixen pel Premi “Serra Cicular” del Públic. Els curts de la Secció Oficial Competitiva competeixen pel Premi “Serra Cicular” del Públic i pel Premi “Serra Cicular”, atorgat pel Jurat Oficial del festival.

Premi “Serra Cicular” del Jurat: trofeu del festival, una serra mecànica realitzada per la ceramista catalana Marta Martínez i Hortet, i 666 euros.

Premi “Serra Cicular” del Públic: trofeu del festival i una serra mecànica realitzada per la ceramista catalana Marta Martínez i Hortet.

El guanyador del premi Premi “Serra Cicular” del Jurat es compromet a donar les dades bancàries necessàries per fer efectiu l'ingrés de 666€ abans del 30 d'OCTUBRE 2018. Si no és així l'organització es reserva el dret de disposar del premi per a altres edicions.

PREMI TAC
Tots els curtmetratges de producció catalana que participin en l'edició del Cryptshow Festival d'aquest any opten automàticament al Premi TAC que atorga la Federació d'Entitats CinèfilesTerror Arreu de Catalunya.

Lletra petita: Tots els curts rebuts s'incorporaran a la videoteca del festival. L'organització del festival es reserva el dret de la utilització total o parcial del material presentat amb la finalitat de promoció del festival i sempre sense cap ànim de lucre. La inscripció de l'obra implica l'acceptació d'aquestes bases.

Qualsevol enviament físic així com cartells, postals, fotos promocionals o lingots d'or, adreçar-lo a:

Cryptshow Festival

C/Santa Maria 71 1º
08911 
Badalona

Barcelona (Espanya)