EL COMPOSITOR SIMON BOSWELL REBRÀ EL PREMI HONORÍFIC AL CRYPTSHOW FESTIVAL

Compositor de temes de Phenómena de Dario Argento, Lord of Illusions de Clive Barker o Dust Devil de Richard Stanley oferirà a Badalona un concert amb la seva banda The And.



Cryptshow Festival ha decidit premiar el compositor anglès ja que el seu treball en les pel·lícules de gènere de terror, en especial als giallo italians, van ser clau. Va produir Elton John, Dolly Parton, Marianne Faithful, The Kills, Orbital, Andrea Boccelli i molts altres. Va ser, però, Dario Argento qui va canviar la seva carrera quan li va oferir composar, juntament amb Goblin, la banda sonora de Phenomena. També el trobem a Lord of Illusions de Clive Barker, amb petites incursions; Perdita Durango d’Àlex de la Iglesia o Hardware i Dust Devil de Richard Stanley. Precisament aquesta última serà projectada durant el festival.

A banda de la projecció, Simon Boswell oferirà una xerrada per als amants de la seva música i un concert amb la seva banda actual The And. Formació nascuda al 2014, amb The And, Boswell interpreta la música que ha compost per a diferents pel·lícules acompanyada d’un audiovisual, immersiu i psicodèlic, del videoartista David Sagberg. Sintetitzadors, percussió i electrònica ompliran l’escenari del teatre El Círcol la nit de dissabte 30 de juny.



Premi honorífic Cryptshow Festival 2018 per a Simon Boswell
Dissabte 30 de juny
Xerrada amb el compositor.
Projecció de Dust Devil de Richard Stanley. (Sala El Círcol)
Concert The And amb Simon Boswell (Sala El Círcol)