Més de 250 curtmetratges de 38 països participen al XIV Premi Serra Circular de Cryptshow Festival


El festival projectarà 47 crutmetratges en l’edició online

Cryptshow Festival ha rebut 266 curtmetratges per participar en el XIV Premi Serra Circular, dels quals 47 formaran part de la Secció Oficial, 11 curts més que en l’edició anterior. Els curts es podran veure del 26 de juny al 31 de juliol a través de Indiehome TV - Festhome, una plataforma que ja estan fent servir altres certàmens com ara el Mecal. Els curtmetratges s’han repartit entre 7 sessions d’un màxim d’1 h 30 min. Recordeu que davant la impossibilitat de poder dur a terme al festival com sempre, a la sala El Círcol de Badalona, per les restriccions de seguretat necessàries davant la COVID19, el certamen es farà online sota el nom de Cryptshow: Pandemònium Festival.  


   Moment, de Geoffrey Uloth

En total, seran més de 9 hores de produccions de petit format on trobem obres seleccionades en més d’una cinquantena de festivals internacionals, algunes d’elles premiades com ara Moment de Geoffrey Uloth, guanyador del premi al millor curtmetratge internacional al BIFFF - Brussels International Fantastic Film Festival i del premi del públic al Fantasia Internacional Film Festival de Montreal i al Toronto Film Festival; el multipremiat O.I del canadenc N'cee van Heerden, seleccionat en més d’un centenar de festivals d’arreu del món. 


  O.I, de N'cee van Heerden


També, l’animació Malakout de Farnoosh Abedi, director The servant, un dels curtmetratges d’animació iraní més premiats dels darrers anys. 

Malakout, de Farnoosh Abedi

En aquesta edició s’han inscrit curtmetratges de 38  països d’arreu del món, principalment de l’estat espanyol, Estats Units, Canadà, França i Itàlia, però al Cryptshow Festival participaran, també, curts de Korea o Iran.