CONEIX TOTA LA SECCIÓ OFICIAL DE CURTMETRATGES A COMPETICIÓ CRYPTSHOW: PANDEMÒNIUM FESTIVAL

Consulta tots els curtmetratges que formen la Secció Oficial i per tant, opten al Premi Serra Circular al Millor Curt dotat amb 666 €:

Acquario (Itàlia)
Dir. Lorenzo Puntoni
Dos éssers humans, allunyats entre ells, es reuneixen: el primer dia a la piscina de forma despreocupada; l'últim i dramàtic pas del pla d’una massacre.





















Allodium (Noruega)
Dir. Severin Eskeland
Anna va ser enviada als deu anys pel seu pare després que aparentment la seva mare els abandonés. Ara, vint anys després, torna a la granja familiar després de conèixer que el seu pare s'ha suïcidat. Ella espera trobar respostes: per què va passar això, per què va ser enviada i per què la seva mare va marxar, etc. Acostant-nos al que va passar, comencen a produir-se coses estranyes a la casa i potser és millor deixar passar el passat.


A Little Taste (Espanya)
Dir. Victor Català
Una petita nena corre pel bosc com si alguna cosa o algú la perseguís. Quan arriba a una petita clariana, troba una altra noia jugant sola a un gronxador ...



















Altitude (Àustria)
Dir. Nicole Scherer
Per a dos alpinistes, la pujada a una cabana de muntanya es converteix en una batalla entre la realitat i la il·lusió que posa en perill la vida.

















Amandine (Espanya)
Dir. Juan Carlos Mostaza
L'Amandine somia viure dins d’una maleta molt petita. L’ Òscar farà qualsevol cosa perquè el seu somni es faci realitat.













Arbeitsprobe (Alemanya)
Dir. Garry Savenkov
Edat Mitjana: Hans, a l'atur, arriba a una entrevista per treballar de botxí dels Hoff.


















Ashes (Argentina)
Dir. Gonzalo Mellid
Dues germanes decideixen tornar de l'escola caminant per un camí poc habitual. Pel camí, es separen i la més jove topa amb un antic edifici amenaçador amb un passat desconegut.
















Below (EUA)
Dir. Chance Muehleck
Un tret, un thriller en primera persona amb un gir de guió.

Bitten (EUA)
Dir. Sarah
Una trobada misteriosa i violenta fica un gos en una nit d'aventura plena de possibilitats de matar.



Black Dog (EUA)
Dir. Joshua Tuthill
Utilitzant imatges d’arxiu i stop-motion, Black Dog ens situa durant la carrera espacial dels Estats Units i l’URSS de la dècada de 1960 enmig d’un moment de tensió social i política intens. Dos germans han de fer front a la pèrdua sobtada dels pares. Mentre un cau en la foscor d’un matrimoni amb problemes, l’altre ha de trobar una escapada del mal que està devorant la seva família.

BOS (Bèlgica)
Dir. Steffen Geypens
El bosc està sospitosament tranquil. El vent s’enrotlla suaument per les fulles, el sol rebota sobre el sòl humit, no es veuen animals. L’únic que pertorba aquesta pau és l’aparició de dos adolescents fent esport. Quan arriben a un espai obert, apareix la tensió.

CLOSED (Corea del Sud) 
Dir. Sungwoo Yun
Les lluites de supervivència de quatre estudiants que fugen d’un gran desconegut, potser una guerra, i s'amaguen en un magatzem subterrani sense contacte amb l'exterior.


Cuatro espinas (Espanya)
Dir. Kail  Grösser
Una noia miseriosa busca venjança després de rebre una pallissa, però no pot treure's del cap la Tània, que hi ha participat a contracor.

Doodle (EUA)
Dir. A.F. Madison
Després de trobar un llapis vermell enganxat a una vella roureda, Margo torna a casa per continuar amb la seva quotidianitat que és el dibuix. El seu marit, en Tom, té un misteriós accident i, ara, la Margo ha d’afrontar la realitat i una sèrie d’esdeveniments que comencen a passar.























El llibre (Catalunya)
Dir. Francesca Català
Una bibliotecària està avorrida asseguda en el seu escriptori fins que un llibre cau d'un prestatge trencant la seva monòtona jornada.



El síndrome del Ártico (Espanya)
Dir. Borja EcheverrÍa Lamata
Saragossa 1983. La Silvia torna després de dos anys a l'Àrtic per conèixer la seva neboda de dos anys, l'Ángela. La seva germana, Llum, i el seu cunyat, Fer, no veuen les inquietants -i potser satàniques- coses que passen amb la seva filla .... Serà real o s'ho estarà imaginant?


El tratamiento (Espanya)
Dir. Alonso 
Una clínica ofereix tot el que sempre has volgut a un preu raonable.


Goldblooded (EUA)
Dir. Tom Botchii Skowronksi
Un sense llar, amb traces d’or pur a la sang, desferma accidentalment el seu secret mentre experimenta amb mètodes d’extracció. Tothom voldrà la seva fortuna.



Horrorscope (Espanya)
Dir. Pol Diggler
La vida d'un escolar normal es rebel·la després que una criatura malvada s'apoderi del seu cos. Només la seva mare, amb l’ajut d’un estrany metge, la podrà salvar.


Kaksi Ruumista Rannalla (Two bodies on a beach) (Finlàndia)
Dir. Anna Paavilainen
Una dona es desperta en una platja embolicada en plàstic, mig despullada i amb talons alts. "No de nou", sospira i decideix esbrinar qui hi ha al darrere. Persegueix una dona gran que s’ha vist empesa als marges de la societat perquè l’acompanyi en el seu viatge de venjança. Durant les seves jornades per paisatges cinematogràfics clàssics, les dues dones han d’afrontar els seus propis desitjos, els conflictes entre generacions i les seves fràgils ideologies.



La noche de las Sombras (Espanya)

Dir. Aritz Et
Pactar amb un dimoni portarà a un home al costat més fosc del seu ésser.

Lay Them Straight (Canadà)
Dir. Robert Deleskie
Una adolescent que lluita contra un trastorn obsessiu compulsiu ha de enfrontar-se als matons escolars cada dia, fins que un fet traumàtic la convenç que el seu trastorn pot ser un indicatiu de poders sobrenaturals.


Malakout (Iran)
Dir. Farnoosh Abedi 
La música era la seva passió ... L’amor, la seva obra mestra ...


Mi nombre es Koji (Catalunya)
Dir. David Muñoz
Jacinto és el fan número 1 de Mazinger Z. Un dia, després de 40 anys cuidant l'estàtua a mida real que hi ha al seu poble, aquesta comença a parlar-li en japonès.

Moment (Canadà)
Dir. Geoffrey Uloth
Atacada brutalment per tres homes emmascarats la nit de Halloween, una noia sense llar afronta el seu pitjor malson ... fins que el temps s’atura ... i coneix dos misteriosos desconeguts que no la poden salvar, però podrien ajudar-la a salvar-se.


Momma, Don't Go (EUA)
Dir. Rafael De Leon Jr.
Una mare i una filla lluiten per sobreviure a una invasió mortal a casa.

Moon Drops (Sèrbia)
Dir. Yoram Ever-Hadani
Un treballador d'una fàbrica de muntatge inventa una enigmàtica màquina que produeix gotes líquides de llum de lluna.

Moth (Rússia)
Dir. Alexey Frenkel
Tres generacions d'una família viuen juntes. Però, de cop, tot canvia. L’àvia es queda sola, la seva neta la visita cada cop menys i la filla no la veu gens. A la casa de l'àvia apareix una arna i és impossible desfer-se d’ella. Perquè l’arna és la solitud.

No podrás volver nunca (Espanya)
Dir. Mònica Mateo
Anna i David s'acomiaden com qualsevol altre dia. La jove té plans, però no tornarà tard. No obstant això, una cosa extraordinària té lloc; cosa que altera la seva realitat i ho canvia tot per complet.

O.I. (Canadà)
Dir. N'cee van Heerden
Després de molts anys, Chris torna al bar Tiki. Vol celebrar el major èxit de la seva vida bebent. És de matinada i només hi ha un altre client, en Barry i el Barman. Barry beu per oblidar i no té humor per celebrar res. Només l’oferta de Chris, de convidar-lo a beguda durant una setmana si no pot solucionar els problemes d'en Barry, el fa canviar d’opinió. Només té un problema: Va trobar una idea realment original. I és l’únic que n'és immune. En Chris no el creu i està decidit a demostrar que en Barry és un mentider.

OverKill (EUA)
Dir. N'cee van Heerden
OverKill és una pel·lícula amb tocs de comèdia sobre una estampa típica: quan uns espavilats estudiants universitaris són atemorits per un assassí emmascarat imparable, una única noia l'ha d'executar per sobreviure. En aquesta pel·lícula, però, l'assassí, literalment, no es pot frenar (ni matar).

Plainsong (Canadà)
Dir. Alexis Fortier Gauthier
Tres amics de vacances queden atrapats per una força sobrenatural.

Possessions - 1 (EUA)
Dir. Zeke Farrow
En Zeke decideix vendre totes les seves coses i fer-ne un documental. Descobreix que alguna de les possessions són més fàcils de desfer-se'n que d'altres. 

Racconto Notturno (Itàlia)
Dir. Gianluca Granocchia
En Lorenzo és un bon arquitecte, orgullós de la seva vida extremadament neta. Fins i tot a nivell emocional ha trobat l’equilibri perfecte: una jove, Diana, que el visita un cop a la setmana. Diana podria voler més, però ell no vol adonar-se'n. I un dia...

Rembobine (Rewind) (Canadà)
Dir. Gianluca Granocchia
La relació entre un nét i el seu avi en estat vegetatiu s'estreny gràcies a un walkman.

Scenario (Itàlia)
Dir. Alex Avella, Alessandro De Leo
Després d'una misteriosa introducció a la història per un pescador, una dona es troba amb un alien a la nit i decideix ajudar-lo. Aviat corren perill i comencen a fugir de l'amenaça i de la seva pròpia història.

Swipe (Holanda)
Dir. Niels Bourgonje
Una noia es torna a trobar amb un desconegut en una aplicació de cites, tot i haver-lo descartat prèviament. Comença a tenir por que l’home l'estigui perseguint.

The Hitchhiker (Austràlia)
Dir. Adele Vuko
La Jade es troba en un viatge salvatge i ben carregat d'alcohol direcció al festival de música de Byron Bay amb les seves dues millors amigues. Però Jade amaga una secret. Perdudes a la carretera del Pacífic, pugen una autoestopista a la furgoneta. 

The Hunter (Corea del Sud)
Dir. Jero Yun
Chin-ho, un sud-coreà xenòfob, es guanya la vida caçant nord-coreans i venen la seva carn. Sota la creixent pressió del mercat, ha d’anar a caçar cada cop més sovint. El seu ajudant l'intenta ajudar amb una nova presa.

The Purple Iris (EUA)
Dir. Arif Khan
En un futur pròxim, una refugiada amb un iris morat intenta creuar la frontera per començar una nova vida. Quan sembla que ho ha aconseguit es topa amb un metge obsessionat per recollir els ulls menys freqüents.


The Reflection (Rúsia)
Dir. Avdjin Kutakis
Vika treballa com a intern en una empresa d’atenció social. Compleix una tasca: per aprovar una prestació visita la casa d'una dona gran, però no hi és. Sembla que Vika no és l’única que es troba a casa, alguna cosa sinistre la mira.

They Salivate (França)
Dir. Ariane Boukerche
They Salivate és la història d'un petó. Una parella es besen al seu saló desèrtic. Comença la festa i un convidat beu de l’últim petó de la parella.
















Transference (Gran Bretanya)
Dir. Henk Pretorius
Una dona planifica una laboriosa i horrible revenja cap al seu marit maltractador.


Under the Lather (França)
Dir. Ollivier Briand
Ivan, de cinc anys, es obligat a fer el bany per a la seva mainadera. Un cop a l’aigua, descobreix amb horror, amagat sota la fulla, una criatura espantosa a la qual s'haurà d’enfrontar...




Unholy 'Mole (EUA)
Dir. David Bornstein
Un home egoista ven l'ànima del seu fill a Satanàs a canvi de forçar la seva dona a fer guacamole per a ell. Les coses no surten com ell ho tenia previst...

Wild Love (França)
Dir. Paul Autric, Quentin Camus, Léa Georges, Maryka Laudet, Zoé Sottiaux, Corentin Yvergniaux
Mentre es trobaven en una escapada romàntica, l'Alan i la Beverly provoquen un accident mortal. El crim no quedarà impune.


You Don't Know Me (Canadà )
Dir. David Émond-Ferrat, Isabelle Giroul
Durant un viatge per carretera, una parella nord-americana que no para de cridar-se es veu implicada en un sòrdid assumpte després d'aturar-se a una benzinera al mig del Quebec rural.