Cryptshow 2020: Pandemònium Festival

El Cryptshow 2020 serà online 

Sota el lema "Cryptshow: Pandemònium Festival", el festival manté la secció oficial de curts a competició amb dotació econòmica, així com algunes de les activitats habituals.



Donada la impossibilitat de dur a terme el Cryptshow 2020 de la manera habitual en les dates i espais previstos, el festival prepara una edició online per a aquest any. L'eix principal serà la secció oficial de curts a competició, que es podran veure des de casa a través de la plataforma Festhome i que manté la dotació econòmica de 666 euros al millor curt. Per a aquesta ocasió, a més, hem convocat un jurat internacional que anunciarem aviat. Com a entitat sense ànim de lucre, The Crypts Productions considerem que és la nostra responsabilitat garantir la visibilitat dels treballs realitzats durant els darrers mesos i mantenir viu el circuit.

A més, estem treballant per mantenir algunes de les activitats habituals del festival, com les presentacions de llibres, el recital poètic o la mostra d'alguns treballs amb la intervenció dels seus creadors; sempre de manera online, en directe o en diferit segons la naturalesa de la proposta. Totes aquestes activitats tindran lloc durant els dies previstos del festival: el darrer cap de setmana de juny i el primer de juliol.

Queda posposada per l'any vinet l'edició temàtica Cryptshow Queer, així com algunes de les activitats al voltant d'aquesta proposta que ja havíem començat a treballar.