Agustí Busom i Pablo Volt inauguren el Cryptshow Festival amb l’estrena de l’espectacle Love of Ghost sobre The Phantom of the Opera

 L’artista canvia de registre i aposta pel slow jazz per acompanyar el clàssic de Rupert Julian  

L’espectacle Love of Ghost ha estat creat expressament per a la inauguració del Cryptshow Festival. Després de penjar l’any passat el cartell de “Entrades exhaurides” amb el dark metal de Coure, en aquesta ocasió Busom s’acompanya de Pablo Volt per conduir-nos per passatges atmosfèrics de down tempo i slow jazz per contrastar al màxim la teatralitat del film de Rupert Julian, The Phantom of the Opera. 

Tres parts musicals ens condueixen durant tota la pel·lícula: les bases siderals a baixa revolució, les lentes balades de clàssics del jazz i la improvisació sonora entre els tres elements principals de la pel·lícula: l'amor, el fantasma i l'òpera.



El concert, amb la projecció de The Phantom of the Opera (Estats Units, 1925) servirà per inaugurar el Cryptshow Festival, divendres 1 de juliol a les 20:30 al Teatre El Círcol. 

LOVE OF GHOST | SenseArt 2022 

Músics: 
Pablo Volt (l'amor): direcció, trompeta, programacions +fx 
Agustí Busom (el fantasma): direcció, veu, teclats +fx
Diego Caicedo (l'òpera): guitarra elèctrica +fx


The Phantom of the Opera (Estats Units, 1925) 

Dir. Rupert Julian.
Guió: Elliott J. Clawson. Basat en la novel·la de Gaston Leroux.
Terror. Drama. Òpera. Gelosia | Cinema mut amb intertítols.


Sinopsi: 

La trama gira al voltant d'un ésser diabòlic anomenat Erik que va quedar malferit i desfigurat a la Revolució Francesa de 1848 i es refugia al Palau Garnier de París, dedicat a l'Òpera. La novel·la és molt més explícita que la pel·lícula explicant-nos el passat del temible fantasma que viu en passadissos secrets. La pel·lícula de Rupert Julian es defineix per l'excel·lent composició i la sumptuositat de la posada en escena. No cal afegir que l'estrella, el gran Lon Chaney es llueix com ningú en el seu paper d'amant turmentat.