Consulta la Secció Oficial de curtmetratges internacionals a competició.

32 curtmetratges opten al Premi Serra Circular del Cryptshow Festival. Són aquests:

Asmodeus (Canadà)

Dir. Eric Falardeau

Asmodeus: el pitjor dels dimonis (Asmodaios) o el rei dels esperits terrenals (Ashmedai). Pel·lícula-ritual, un viatge cap a la il·luminació, carregat d'imatges ocultes, interpretat pel mateix director, on un home invoca i coneix tres encarnacions diferents, semblants a dones, del dimoni luxuriós.



Bezsenny (Insomniac) (Polònia)

Dir Michał Radziejewski

Missatge de Michał enviat avui a les 19:41:

"El cotxe de l'Ewa s’ha espatllat al mig del bosc. El sol s'està posant lentament i ella ha d'arribar a casa abans del capvespre. Si no ho fa, l'Ewa i el seu fill es trobaran en greu perill".


De Overkammer (The Receder) (Països Baixos) 

Dir. Raymon Hilkman

Mentre es prepara per a una festa, l'estudiant calb Mischa lluita per arreglar-se com cal. Just quan decideix acomiadar-se del poc cabell que li queda, arriba a un estrany descobriment. Un obstacle l’impedeix rapar-se, la qual cosa el porta a una batalla sagnant.



El semblante (Espanya) 

Dir. Carlos Moriana & Raúl Cerezo

Espanya. Any 1692. La Santa Inquisició entra en una llarga decadència i, com a reacció, els seus servidors són més despietats que mai.



Fished (Espanya)

Dir. Dani Seguí

Caçador caçat, pescador pescat... Tots podem ser víctimes de les nostres accions. Les nostres pròpies pors poden acabar amb nosaltres.



Hotel Malángel (Espanya) 

Dir. Esteve Rovira

Una sobtada pandèmia converteix l'Hotel Malángel en un laberint mortal. Per sobreviure a aquesta nit cal amagar-se, però després de la porta de cada habitació espera una sorpresa… Una història de terror amb zombis, música i lluita contra la lgtbifòbia.


Iskioma (Grècia)

Dir. Kostas Gerampinis

Criden un veterinari per tractar una malaltia misteriosa en una granja remota de Grècia. Examina la primera víctima d'aquesta malaltia, un moltó, però la naturalesa precisa de l'aflicció se li escapa. Una tempesta estranya l'obliga a passar la nit a la granja.


In The Soil (Dinamarca) 

Dir. Casper Rudolf Emil Kjeldsen

La vida de Karoline fa un tomb quan el seu pare, Kjeld, com un maníac, comença a cavar un clot al seu pati posterior. Els dies es converteixen en un malson vivent a mesura que el pou es converteix en una tomba.


Kraken (França) 

Dir. Lucie Rico, Pauline Dalifard

Un llençol que devora cossos, una ràdio que contamina ments o un pollastre que es nega a ser sacrificat... Kraken irromp en un edifici d'apartaments on el dia a dia acaba engolint tothom...



La inquilina (Espanya) 

Dir. Lucas Paulino i Ángel Torres

Mia desperta un matí amb un estrany dolor a la cama. A poc a poc la coixesa es va accentuant, fins que algú li avisa que aquest dolor no és el que sembla. O fa un conjur aquesta mateixa nit o la seva vida mai tornarà a ser la que era.



La Luz (Espanya)  

Dir.  Iago de Soto 

Segle XIX. En un petit llogaret costaner, Olalla i la seva família es preparen per a la nit de «La Treva». Hi ha una única norma: cap llum ha de romandre encesa aquesta nit. Olalla, al contrari que els seus pares, no creu en supersticions.



Loop (Espanya)

Dir. Pablo Polledri

En aquesta societat cada ésser humà repeteix la mateixa acció una vegada i una altra, en aquesta societat cada ésser humà repeteix la mateixa acció una vegada i una altra, en aquesta societat cada ésser humà repeteix la mateixa acció una vegada i una altra, en aquesta societat cada ésser humà repeteix la mateixa acció una vegada i una altra.



Mi condición (Espanya) 

Dir. Coke Arijo

Caminar sola a casa a la nit no és un plat de bon gust per a cap dona. Tampoc per a la Sofia, que ha d'esperar a la parada fins que arribi el seu autobús. Quan arriba un professor d'art cansat hi ha una conversa entre ells en la qual ningú és qui diu ser.



Midnight Screams (EUA) 

Dir. Sean Menendez

Enmig d’una discussió camí de casa, Derek i Jess s'estavellen contra un malson vivent. El que colpegen no és mort… però sí molt enfadat.


Night Breakers (Espanya)  

Dir. Gabriel Campoy Benito i Guillem Lafoz

En el dur viatge fins la ciutat il·luminada, un grup de migrants s'obre camí amb els seus vestits de llum. Durant la travessia hauran d'enfrontar-se als perills que aguaiten en la foscor i, el que és pitjor, a ells mateixos.



Nôž  (The Knife) (Slovàquia) 

Dir. Timotej Lukovič

Una mare es veu obligada a mostrar l’amor per la seva filla mitjançant el sacrifici físic. Una pel·lícula sobre els instints més primitius.



O (Alemanya) 

Dir. Dominik Balkow

La Jasmin veu un forat de la grandària d'un puny en una paret de maons. Se sent atreta hipnòticament i no pot concentrar-se en res més. Comença una obsessió cada vegada més morbosa. O és un curtmetratge surrealista sobre els horrors de l'addicció.




Rise & Shine (Suïssa) 

Dir. Arnaud Baur

Nancy treballa en una petita botiga d'una gasolinera. Desil·lusionada, ni tan sols la notícia d'una apocalipsi sembla preocupar-la. Però la sobtada arribada d'un misteriós client podria canviar tot això. Nancy finalment trobarà sentit a la seva vida? O a la seva mort?



Saint Android (Alemanya) 

Dir. Lukas von Berg

És el futur, l'esposa de Norman s'està morint. En aquests moments finals, demana orientació, però no és ben bé el que ha demanat.



Space Frankie (Espanya) 

Dir. David Valero Simón

Paco és pescador en un petit poble i té una relació distant amb els seus veïns. El descobriment d'un estrany artefacte canviarà radicalment les relacions entre tots ells.



Splendeur (França) 

Dir. Maximilien Gomes

Una nit, a l'apartament de Samuel, una bombeta s'encén màgicament. L'objecte fascina a la gent al voltant, és un miracle.



Spröctch (Squish) (Bèlgica) 

Dir. Xavier Seron 

Flo ha d'anar a Marràqueix per treball. Llavors, és Tom qui cuida a Sam, el seu fill de cinc anys. Flo li va deixar una llista de tasques per a completar durant la seva absència, però en Sam s’oblida d’una ben important i ha de sortir pitant del garatge amb el cotxe. SPROTCH. Tom acaba d'aixafar alguna cosa...



Tekenchu (Mèxic) 

Dir. Carlos  Matienzo Serment

Rafael, un home greument ferit, cau en la foscor del bosc de Tlalpujahua. Allà és trobat per Teresa i la seva germana Dolores que decideixen cuidar-lo fins que descobreixen el seu fosc passat.



Tio (Mèxic)  

Dir. Juan Medina 

En el seu primer dia de treball com a miner, Martín, un adolescent envanit, aprendrà la importància dels rituals i el respecte pels avantpassats.



Tranvía (EUA) 

Dir. Carlos Baena

Un viatge normal d'una passatgera es converteix en un ràpid descens cap al terror a bord d'un misteriós tramvia.


Under the Ice (Espanya) 

Dir. Alvaro Rodriguez Areny

Després de perdre al seu pare en un accident, Edur es desperta enmig d'un malson. Una presència ho perseguirà amb els seus pitjors records.




Un minuto (Espanya) 

Dir. Miguel Alcalde

Una inquietant trucada d’Skype torna el matí d'una jove parella en un malson que podria alterar les seves vides per sempre.


Upstairs (Regne Unit) 

Dir. Phillip  Trow

Jennifer Saint finalment rep la confirmació que no està delirant quan el seu difunt pare s'acosta des del més enllà per a confirmar que el seu fosc secret familiar és, de fet, la inquietant i sinistra veritat.



Wayback (Espanya) 

Dir. Carlos Salgado

A la vora de la galàxia, un explorador espacial recull una planta en un planeta misteriós, però el seu viatge de retorn posarà a prova la seva determinació.



While We Stayed Home (Israel) 

Dir. Gil Vesely

Noi coneix a noia durant la quarantena del Coronavirus, cadascun amaga un secret sota la seva màscara.



Zmiena (França) 

Dir. Pierre Renverseau

Tardor, comença el dia. El bosc murmura per tot arreu, sembla que és viu. A la vora, una antiga casa aïllada. I en aquesta casa, una habitació, decrèpita. Un home, en Greg, es desperta dolorosament, com si tingués ressaca... Si no fos per això...


永別 (Part Forever) (Taiwan) 

Dir. Alan Chung-An, Ou

En el passadís fosc, les espelmes parpellejaven feblement. Un cos jeu enmig del passadís. Huei i el seu espòs Wen Hsiung han vingut a acomiadar-se de la germana més volguda de Huei. L'aparentment tranquil·la i trista cerimònia de comiat semblava amagar un sorprenent i fosc secret...