Us presentem el Jurat Oficial que atorgarà els XIII Premis Serra Circular Cryptshow 2019

Cinc personalitats procedents de diferents sectors artístics seran els responsables de lliurar la Serra Circular Cryptshow 2019. Us les presentem:



PRO. NASCHY
Junts des de 2009, els seus dos caps són (més o menys) responsables del web de cinema, còmic i voltants Projecte Naschy. Han escrit a quatre i dues mans Double Feature: La residencia. ¿Quién puede matar a un niño? i Los semblantes del Fantaterror, a més d'haver col·laborat a, entre moltes més, l'antologia editada en dos volums, Cine fantástico y de terror español, així com a revistes i fanzines com Scifiworld, El Buque Maldito, Klowns Horror Fanzine, Amazing Monsters i Ceremonia Sangrienta, entre d'altres. També són presència habitual en festivals de cinema i altres saraus i, per increïble que sembli, són membres de la ACCEC (Associació catalana de la crítica i l'escriptura cinematogràfica).

JOHNNY BLANCO
Fundador, al 2013, del portal Cinema Made in Àsia que ens endinsa a les últimes novetats i
notícies més destacades del cinema asiàtic i que, amb el temps, s’ha consolidat com una de les comunitats més seguides d'aquesta cinematografia. Diferent, dinàmica i propera, han fet que el web sigui un punt de contacte entre aquells que viuen i senten aquesta cultura, tant a l’estat espanyol com a llatinoamèrica. Ha participat en diferents esdeveniments com el Salón del Manga de Bilbao o en festivals de videojocs d'Europa com el Fun And Serious Game Festival .

MÒNICA GARCIA   
Sotsdirectora de la Fundació Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Compagina aquesta activitat amb la docència universitària, sent codirectora del màster de Cinema Fantàstic de la UOC, i l’escriptura. Disposa de més d’una dotzena de títols publicats de caràcter divulgatiu. Es va llicenciar en Ciències de la Comunicació i en Publicitat i Relacions Públiques. A més, és investigadora del Doctorat d’Enginyeria Multimèdia i actualment treballa en una tesi sobre festivals de cinema i màrqueting cinematogràfic.

JORDI PASTOR
Barcelonès i amant dels còmics des de fa més de trenta anys, va començar la seva carrera treballant en publicitat, dibuixant storyboards per a anuncis o il·lustrant portades per a novel·les. Ha dirigit curts. És autor d'un bon grapat de còmics i novel·les gràfiques com a dibuixant, guionista o autor complet. També s'ha encarregat d'il·lustrar les portades de les anomenades "novel·les de butxaca" per al mercat americà. És professor a la Joso Còmics.

ALICIA SANTOS  

Nascuda a la desapareguda Barcelona proto-olímpica. Llicenciada en Belles Arts, especialitat disseny i tècnica superior en escultura a la Llotja. Compagina l’activitat docent puntual amb la creació. Membre de l'estudi Objectes Ferrotges: objecte d’autor/autora, il·luminació i interiorisme. Posteriorment membre de l'estudi Vivaslasvidas: Objecte funcional, interiorisme, instal·lacions efímeres, foto, vídeo. Mestre d’escultura i ceràmica de l'escola d’art i superior de Disseny Pau Gargallo. Militant de la utopia trekkie i dissident de la distopia de la realitat.