El cartell del Cryptshow es vesteix de queer per a una edició que reivindica la diferència.

 

Cryptshow Festival es celebrarà els dies 25, 26 i 27 de juny i 2, 3 i 4 de juliol de forma presencial, però mantenint algunes activitats online.


Us presentem el cartell de la quinzena edició de Cryptshow Festival. En un gest de complicitat amb els seguidors més fidels, els protagonistes d'edicions anteriors tornen per a un cartell que evoca La Creació d'Adam, de Miquel Àngel. Amb un cop d'ironia, un dels màxims exponents de la pintura religiosa serveix d'inspiració a l’autor del cartell, l’il·lustrador Toni Benages, per a la reivindicació de la diversitat, el desordre i allò que surt de la norma. Tant se surt de la norma, que algunes pantalles tremolaran amb aquesta paleta de colors.





Després d’una edició, la del 2020, totalment online a causa de la pandèmia, Cryptshow Festival tornarà a omplir el Teatre El Círcol de Badalona amb una selecció de curtmetratges de la Secció Oficial a Competició, concerts i alguna que altra sorpresa. A més, l’organització ha decidit oferir la possibilitat de visionar tota la Secció Oficial a Competició online, a l’igual que l’any passat, a través de la plataforma FesthomeTV.


A banda de les projeccions de curts, durant els dos caps de setmana es faran taules rodones, presentacions de llibres, recitals de poesia i concerts. Algunes d’aquestes activitats seran online, tot i que el gran gruix d’actes recuperen la presencialitat al Teatre El Círcol.


En aquesta quinzena edició, i a diferència d’altres anys, les entrades es posaran a la venda de forma anticipada a través de la web del festival.