Amb sang entra la lletra

Per al 2 de juliol hem preparat una jornada dedicada a la Lletra, que ja sabeu que amb sang entra. Dues cites imprescindibles del nostre festival programades la mateixa tarda perquè pugueu gaudir d'una sessió doble molt especial.

Lletres a la fresca

18:30h, Badiu de l'Hostal Solimar de Badalona. C/ de la Caritat, 29. Entrada lliure

La primera de les cites literàries és el nostre tradicional vermut literari, que enguany canvia d'horari i tindrà lloc a la tarda: a dos quarts de set. Aixoplugats de la calor a l'ombra del badiu del Solimar, gaudirem del següent programa de presentacions i conversarem amb els seus autors:

🗞️​ El Buque Maldito #36, amb Diego López, el seu editor. Com és tradició, Diego López presentarà el darrer número del fanzine de gènere de referència al nostre país. El #36 commemora els cinquanta anys de la pel·lícula de Jordi Grau, premi honorífic del Cryptshow, Ceremonia Sangrienta.

💬​ El Cercle de Loplop, amb Toni Benages i Gallard, dibuixant, i Ricard Planas, editor de Males Herbes. El còmic del moment al nostre país explicat pel responsable del llapis, que, com ja sabeu, és el nostre director! 🔝​

📕​ La bestia interior, amb Ángel SalaJordi Sánchez-Navarro, coordinadors, i Marta Torres i Lluís Rueda, editors. Coneixem de la mà dels seus responsables el llibre oficial del SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Una invitació a explorar les diferents cares del tractament cinematogràfic de la bèstia que habita dins l'ésser humà: homes llop, senyors Hyde i dones gat en un volum coordinat per Ángel Sala i Jordi Sánchez-Navarro.

Poetica Coemeterium

22h, Cementiri del Sant Crist de Badalona. C/ de la Seu d'Urgell s/n. Entrada Lliure.

I quan la nit comenci a caure... Torna una de les cites més especials del festival, el recital poètic al cementiri modernista i neogòtic del Sant Crist de Badalona. Enguany, la poetessa Núria Torres, acompanyada del guitarrista Adrià Pagès, ens oferirà un esfereïdor recital sobre els amors d'ultratomba en un marc incomparable. I fosc. Molt fosc. Negre mortuori.

​📸​ Isaura Viver photography
📷 @yo_gi_gu

I recordeu que els dies 8 i 9 de juliol, en horari de tarda, tindrem el nostre habitual mercadillo a les portes de El Círcol, enguany amb Hermenaute, Miki Edge, Herboria, SEEC Edicions i Extinció Edicions.

Amb la col·laboració de: Hostal Solimar, Corominas, Kusfollin, Bon preu-Esclat i Ajuntament de Badalona.