Us presentem els membres del jurat del XVI Premi Serra Circular

 Cryptshow Festival torna a apostar per un jurat multidisciplinar a l'hora de triar els responsables de premiar els millors curtmetratges. Són professionals de diferents vessants artístiques amb un tret comú, són amants del gènere fantàstic i de terror. Aprofitem per presentar-vos els quatre membres del jurat:


MARIO CAMPOY CARMONA

Després de gairebé una dècada com a treballador freelance al camp dels efectes especials de maquillatge, treballant per als principals tallers d'Espanya i Anglaterra, Mario Campoy juntament amb Irene Río van fundar l'empresa Baconsfx amb seu a Bilbao, on han participat en multitud de projectes cinematogràfics com La nit del verge o Carnívor. Un dels seus últims projectes ha estat el llargmetratge El hoyo, que es va convertir en una de les deu pel·lícules més vistes a la història de Netflix a tot el món. El seu treball en aquesta pel·lícula va ser guardonat amb un premi Gaudí i el premi Goya als millors efectes especials a l'any 2020.



EL MONSTRUITO

El Monstruito som un grup cineasta format per Mentxu Sesar i Asier Abio a Bilbao amb l'objectiu de donar ales a la imaginació i crear continguts audiovisuals propis. Comencem l'any 2010 amb curtmetratges i hem continuat creixent i creant tot tipus d'aventures: videoclips, documentals, concerts musicals, esdeveniments, festivals i fins i tot oferim els nostres serveis a altres empreses i col·lectius. Creiem que el cinema és un meravellós mitjà per explicar històries, conèixer noves amistats i viure la vida com es mereix.



INÉS MACPHERSON

Llicenciada en Filosofia i des del 2010 treballa al món editorial com a lectora, correctora i redactora. Col·labora a La Vanguardia i a El Biblionauta parlant de llibres. Paral·lelament es dedica a la narració oral des del 2003, terreny on s’ha especialitzat en el conte literari i d’autor. Ha participat com a narradora a festivals i biblioteques, a cicles com La invasió de la ciència-ficció, centrat en el centenari de Ray Bradbury, Isaac Asimov i Frank Herbert. És autora de la novel·la juvenil El secret de Lucia Morke (La Galera, 2011) i ha participat a les antologies Extraordinàries. Noves autores de l’insòlit (Males Herbes, 2020), Paper Cremat. 10 contes per a 100 anys de Ray Bradbury (Apostroph, 2020), Contes per al (des)confinament (Males Herbes, 2020) i dues antologies de contes publicades per l’editorial Otros Mundos: 20 relats de la fi del món (2012) i Somnis (2016).


DAVID MATARÓ ALBALADEJO

Estudia realització de televisió. Treballa en ficció televisiva a Zebra Producciones i Zeppelin com a guionista. Escriu la sèrie diaria Lalola per a Antena 3. Dirigeix i escriu les sèries Migjorn i Hotel Bellavista per a IB3. Dirigeix i escriu el documental Del Silenci... paraules (2010), sobre  els  últims presos polítics de les Illes Balears. Co dirigeix i escriu la sèrie de televisió  Treufoc (2017), guanyadora del premi Peyo Sarasola i que té distribució internacional amb Federation Entertainment. Dirigeix i escriu el documental Correnties de sa Dragonera (2021), sobre  l'ocupació pacífica del 1977 que va impedir la urbanització de Dragonera  i el  curtmetratge Llengua amb tàperes (2021), basat en la peça teatral del mateix títol i premiat en més de vint festivals nacionals i internacionals.