Òscar Aibar, Cristina Borobia, Marc Orts i Marc Velasco conformen el Jurat Oficial

 Coneix al jurat

Cryptshow Festival torna a apostar per un jurat multidisciplinar a l'hora de triar els responsables de premiar els millors curtmetratges. Són professionals de diferents vessants artístiques amb un tret comú, són amants del gènere fantàstic i de terror. Tot ells seran presents dissabte 6 de juliol al Teatre El Círcol. Aprofitem per presentar-vos els quatre membres del jurat.

ÓSCAR AIBAR 

Llicenciat per la Facultat de Belles Arts, escriu guions de còmics per a diferents revistes i publica algunes novel·les. Dirigeix, durant tretze anys, alguns dels capítols més importants de la sèrie de TVE Cuéntame cómo pasó així com la temporada final. Ha dirigit els llargmetratges   Atolladero (1995), Platillos Volantes (2004), La máquina de bailar (2006), Rumores (Telefilme, 2008), El Gran Vázquez (2010), El bosque (2013) i El sustituto (2020).


CRISTINA BOROBIA

Il·lustradora, pintora i directora d'art de Terrassa. Com a il·lustradora i pintora ha realitzat unes 50 exposicions, individuals i col·lectives, té un llibre il·lustrat i diversos còmics per a fanzines. Com a directora d’art ha treballat a pel·lícules com Matar a Dios, La mesita del comedor o 7 raons per fugir de la societat. Ha estat en diversos curts com Nada S.A., RIP...; ha realitzat videoclips per a Doctor Prats o TVE i també ha treballat en anuncis publicitaris, teasers, sèries… També des de fa un temps col·labora com a coguionista amb Caye Casas, amb qui ha escrit La mesita del comedor i altres projectes que estan en procés de finançament.


MARC ORTS

En Marc Orts és un tècnic de so especialista en les mescles i supervisions de pel·lícules. Va començar amb pel·lícules de la Fantastic Factory de Filmax i ha treballat amb els millors directors espanyols i internacionals dels últims 25 anys: Balagueró, Bayona, Almodóvar, Amenábar, Monzón , Brian Yuzna, Villeneuve , Victori, Plaza...., entre d’altres. Ha obtingut 7 premis Goya i 7 Gaudís així com premis internacionals. Sobretot és un amant del cinema i apassionat dels nous talents.


MARC VELASCO 

Format com a actor a Barcelona, Londres i Nova York, la seva trajectòria sempre ha estat lligada al gènere fantàstic i de terror, actuant i produint. Ha treballat amb actors com Russel Crowe, Jean Dujardin i Eduard Fernández i un dels seus treballs més populars és el multripremiat curtmetratge Fist of Jesus, on interpreta a Jesús de Natzaret. En l’actualitat, compagina la seva carrera d’actor amb la de programador d’activitats paral·leles i de la secció Sitges Family del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, on va crear la Sitges Zombie Walk el 2008 juntament amb la Oscura Ceremonia.