Coneix la Secció Oficial de Curts a Competició

Amanece la noche más larga (Espanya) 9’

Dir. Lorena Ares Lago i Carlos Fernández de Vigo 

Els 4 genets de l'Apocalipsi es reuneixen per a analitzar l'estat de la humanitat i discutir les seves estratègies per al futur. Una feble i moribunda Mort rep als seus companys amb la intenció de que torturin menys els humans.


Ashkasha (Espanya) 6’

Dir. Lara Maltz

Ashkasha és un ésser que es guia per la seva curiositat, la qual cosa la porta a perdre el cap i ser atrapada a les profunditats. Allí se submergeix en un viatge de cerca interior.



Awake (EUA) 17’

Dir. Francesco Paolo Cordaro i Andrea Cordaro

John i Betty senten que alguna cosa no va bé a la seva granja. Descobreixen horroritzats que la seva vaca ha estat mutilada i que els seus cultius, destrossats. Tot això succeeix mentre algú (o alguna cosa) els espia des de la distància.



Caraoscura (Espanya) 10’

Dir. Germán Sancho i Raúl Cerezo

La llegenda diu que durant alguna freda nit de gener, Caraobscura es passeja pels carrers d'algun poble remot. La petita Carla es desperta espantada enmig de la nit. El seu germà gran, Lucas, intenta tranquil·litzar-la i convèncer-la que Caraobscura no existeix. 



Como cada jueves (Espanya)

Dir. José Manuel Asensio Moreno

La Nit de Nadal de 2020 una noia es va veu embolicada en l'atracament a una gasolinera a la qual anava cada dijous a recollir una cosa molt important per a ella.


Dativa (Espanya) 7’

Dir.Daniel  Calavera 

Una dona i una criatura mantenen una conversa sota un arbre mort.



Deadline (Israel) 12’49

Dir. Idan Gilboa

Una història d'una valenta amistat i solidaritat entre dues senyores grans malaltes per la indiferència i la manca de respecte de la societat. Una comèdia que explora l'equilibri de poder entre la burocràcia, la mort i la devoció felina de la gent gran. 


Don't Move (Regne Unit) 05’

Dir. Rubel Rafael Ahmed

Dos germans han de lluitar per les seves vides després de quedar atrapats en una habitació amb una criatura que se sent atreta pel moviment.



Donkerster (Països Baixos) ‘16

Dir. Frank van den Bogaart

El pare de la Rhena desapareix en la nit. En la seva cerca, ella segueix la seva última història. Això la porta al cor del bosc, on viu l’Atles.



El matí del senyor Xifró (Espanya) 5’

Dir. Marc Riba, Anna Solanas

El senyor Xifró està desesperat. No pot recordar una cançó i és només l’únic que pot pensar aquest matí.



El padre bueno (Espanya) 15’

Dir. Jorge Cañada Escorihuela

Damián, un saurí i pare de família asfixiat pels deutes, rep l’encàrrec de trobar aigua que es converteix en la seva última oportunitat per mantenir a flotació a la seva família. El pare bo és un ball de fantasmes i presències, de vius i morts.



El umbral (Espanya) 16’

Dir. Javier Carneros Lorenzo

festhome@agenciafreak.com

Mery i Oscar són una parella que un matí troba un rodamon en el replà del seu cèntric pis de Madrid. No saben molt bé què fer. Es debaten entre ajudar-lo directament o telefonar a una ambulància perquè se l'emportin d'aquí.


Face Not Recognized. Try Again. (Espanya) 9’

Dir. Also  Sisters

Abandonada en el bell mig de la Galícia rural, una dona ha de sobreviure després de descobrir que el seu cap ha estat encofrat amb ciment.



Get Out of There (EUA) 6’09

Dir. Matthew Barber i Nathaniel Barber

Després de sobreviure a una perillosa caiguda, un agent de policia ferit descobreix que hi ha una fosca presència sobrenatural que se li acosta.



HIMO (Finlàndia) 17’43

Dir. Azh Boyzz, Teemu Saarinen i Ville Aittokumpu

HIMO és una deliciosa història carnal sobre la luxúria i la necessitat de saciar la gana. Per mantenir el control, has de ser capaç de veure el teu costat cru.


Honeymoon at Cold Hollow (França) 14’

Dir. Nat Rovit 

Hivern de 1974. Dos joves acabats de casar queden atrapats a la neu a la seva cabana aïllada, de cop s'adonen que en realitat no es coneixen.



In Corpus (Espanya) 3’

Dir. Ignasi Rodó

Un home es veu sorprès per la irrupció d'un meteorit a la seva habitació.




Incubus (EUA) 16’45

Dir. Tito Fernandes

Atrapada en un vaixell, una dona és perseguida per la mateixa por.



La Bête (França) 23’

Dir. Joris Laquittant

Un jove de ciutat va de vacances al camp a casa de la família i es veu obligat a participar en caceres de senglars pels camps de blat de moro. Ingenu i temorós, viu amb una por constant a una bèstia misteriosa que els adults diuen que viuria al camp.



La Machine d'Alex (França) 25’

Dir. Mael Le Mée

L'Alex és l'única noia a la seva classe d'Automoció Biomecànica. Per a la carrera, ha decidit construir un motor de carn artificial. Una nit, la Chloé, que comparteix l'habitació a la residència, descobreix que l'Alex experimenta un plaer singular treballant a la seva màquina vivent...



La Nueva (Espanya) 15’

Dir. Ivan Villamel

Una nova professora arriba a un col·legi religiós per fer la seva primera classe a un grup d'adolescents rebels. Si no se saben la lliçó, pot costar-los la vida.



Mano dura (Espanya) 02’10

Dir. Esther Velasco Sevillano

Una jove cambrera rep al seu bar la visita de dos vells sinistres i borratxos que la posen en un compromís. Ella haurà de reaccionar.





Mantra (França) 17’03

Dir. Stef Meyer i Pascal Bourelier

Emma i Paul acaben de mudar-se a una vella mansió suburbana quan ell es veu obligat a marxar-se en un viatge de treball. Aïllada i despistada, Emma descobreix un pregadeu religiós i desenvolupa un estrany vincle amb l'insecte. Fins que Paul torna a casa.



Marked (Austràlia) 13’47

Dir. Catherine Bonny

catherinebonny@live.com.au

Un implant anticonceptiu fa que l'Andrea de vint-i-un anys es torni violentament boja; haurà de trobar la manera d'eliminar-lo abans de fer alguna cosa de què es pugui penedir la resta de la seva vida.



One Night Suddenly (Itàlia) 03’18

Dir. Davide Nesti

Una nit, de sobte, una jove es veu obligada a enfrontar-se a un visitant inesperat.


Pisanka (Espanya) 16’

Dir. Jorge Yúdice

Erica i Anna porten temps sense veure’s. Queden en una cafeteria per posar-se al dia. Però abans, l'Erica ha d'advertir a l'Anna d'una cosa... Hi ha una cosa amenaçadora que només ella és capaç de veure. I aquesta "cosa" està just darrere de l'Anna.



Safe (Espanya) 10’

Dir. Josema Roig

En algun lloc dels Estats Units, una família sent un soroll inquietant a la nit.


The Dark Odyssey 2 - Ice Nexus (EUA) 11’22

Dir. Michael Lavine

Un astronauta escèptic descobreix una nau espacial perduda i queda enredat en un perillós viatge cap a un mític portal espai-temps, l'Ice Nexus, a la recerca de l'Inventari de la Ment, el coneixement essencial per acabar amb la Guerra Eterna.



The Sprayer (Iran) 08’45

Dir. Farnoosh Abedi

Als terrenys ocupats per l'exèrcit de polvoritzadors, ningú té dret a cultivar cap mena de planta ni en públic ni en privat. Moltes persones i soldats ni tan sols saben com creix o s'assembla una planta, fins que un dia un dels soldats troba una llavor enterrada enmig de la pols.



Tistlebu (Noruega) 18’

Dir. Simon Matthew Valentine

Una jove parella de ciutat va a unes vacances de treball i espera connectar amb la natura en una granja a Tistlebu. Llavors, un poder primordial entra en joc canviant-los tots dos per sempre.


Virgil (EUA) 09’02

Dir. Christopher Stevens

Un preadolescent solitari ensopega amb un ordinador antic a l'àtic de la seva nova llar i comença a xerrar amb un altre noi anomenat Virgil. Tanmateix, el nostre jove heroi aviat comença a sospitar que el seu nou amic pot tenir intencions més fosques.



Wooden Mirror (Espanya) 12’16

Dir. Sergi Sánchez

Ambo és el príncep d'un regne en el qual regeixen tasques específiques i indiscutibles: tots els homes són guerrers i defensen les fronteres del regne, totes les dones són infermeres i curen als homes ferits.



Zombie Meteor (Espanya) 14’

Dir. Alfonso Fulgencio i Jose Luis  Farias 

Semblava un dia normal en l'Estació Espacial Internacional, fins que un dels sistemes de la nau, falla. Mar i Petrov, dos astronautes experimentats, tracten de reparar-ho, però una cosa mai vista els colpeja violentament.



각질 (Persona) (Corea del nord) 06’45

Dir. Sujin MOON

El procés de ser envaït per la persona.


フォー・ホワット・ザ・ドア・ベル・トールズ (For What the Door Bell Tolls) (Japan) 10’39

Dir.Nori Uchida 

Sona el timbre una vegada i una altra a primera hora del matí; es lliura una misteriosa bossa de paper...Qui ha estat? Per què?


门内门外 (The Door) (Xina) 11’50

Dir. Hetong Zhang

Després d'un atac zombi, l'únic agent de policia supervivent de l'equip de rescat, rememora els records dolorosos durant un interrogatori. Però la veritat es va esmunyint a mesura que surten a la llum més proves contradictòries.