CRYPTSHOW 2016: ECOFUTURISME

Cartell de Toni Benages
Descentralització, relocalització, reeducació, responsabilitat… Són només algunes de les receptes dels experts per posar remei a la sobreproducció, l’excés d’oferta i també a una sobredosi de la tecnificació. Cooperar en lloc de competir. Utilitzar en lloc de posseir. El capitalisme és el virus i el planeta és el malalt.

En contraposició al “blue collar”, neix el “green collar”. El treballador de coll blau (en referència a la vestimenta dels operaris de les grans industries tradicionals) està en crisi i els mercats laborals dels suburbis s'han col·lapsat: el metall, el carbó, el tèxtil… Ara, les oportunitats ja no estan entorn les grans ciutats, sinó a les zones verges. Avui, Detroit, paradigma de la desindustrialització, revifa gràcies a un pla d'agricultura urbana.

L’ecofuturisme parla d’un futur molt proper.

És per això que el Cryptshow 2016 vol ser un aparador de mons imaginaris on la humanitat ressorgeix gràcies a la naturalesa. On per evolucionar cal involucionar. On el futur són els orígens. Perquè estem d'aniversari, Cryptshow Festival fa 10 anys i volem que assistir-hi sigui tota una experiència inoblidable