PROGRAMACIÓ CRYPTSHOW 2016

Dijous 30 de juny
(Cor de Marina, Rambla, 12)
19:30 Inauguració vernissatge de l'exposició col·lectiva “Ecofuturisme”. Diversos autors reconeguts del territori català participen d'aquesta mostra de pintura.

Divendres 1 i dissabte 2 de juliol 
Durant el matí (Nau3, L'Escorxador)
Pintada de mural col·lectiu. Amb col·laboració de l'escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona sota la batuta del mestre muralista de cinema Juan Antonio Garcia.

Dimecres 6 de juliol  
(Teatre el Círcol, Sant Anastasi, 2)
20h Inauguració del Cryptshow Festival amb la projecció del curtmetratge “Grafitti” de Lluis Quilez. El curt va guanyar el premi al millor curt europeu i Méliès de Plata al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya-Sitges i classificat per als Oscar de 2017 després de guanyar al Santa Barbara International Film Festival.

20h35 Projecció d'”Aelita”, de Yákov Protazánov (1924). Llargmetratge de cinema mut basat en l'obra del mateix nom de Tolstoi que anirà acompanyada de la música en directe d'Agustí Busom.

Dijous 7 de juliol  
(Teatre el Círcol)
11h30 Sessió infantil (entre 3 i 12 anys) Recull dels curtmetratges de gènere fantàstic per a tots els públics de la Secció Oficial. A competició. La projecció serà precedida per una sessió de maquillatge d'efectes especials a càrrec de Your Make up Studio.

18h “L'illa de Toth” de Josep M. Bendicho. Llargmetratge, fora de competició, homenatge al director badaloní Josep M. Bendicho.

19h40 Secció Oficial de curtmetratges. A competició

21h45 Secció Oficial de curtmetratges. A competició

(Cementiri del Sant Crist)
23h00 "Nemini parco, omnia moriar. Necroantologia de poesia badalonina”. Recital poètic al cementiri del Sant Crist a càrrec de Marçal Font i Espí, acompanyat pel saxofonista Ferran Besalduch. Recull de relats curts, històries i poemes de terror i fantàstic. Gratuït.

Divendres 8 de juliol
(Teatre el Círcol)
11h Sessió juvenil (per a majors de 13 anys) Recull dels curtmetratges de gènere fantàstic de la Secció Oficial. A competició. La projecció serà precedida per una sessó de maquillatges d'efectes especials a càrrec de You Make up Studio.

18h “The Simon's Jigsaw. Un viaje al universo de Juan Piquer Simón” de Luis Esquinas. Esquinas fa un recorregut per l'obra cinematogràfica del desaparegut Juan Piquer Simón, director, productor i guionista d'obres com “Viaje al centro de la tierra” o “Mil gritos tiene la noche”. Les actrius Lone Fleming i Sandra Alberti són les responsables de conduir aquest documental on especialistes, actors o dirctors com Jack Taylor, Colin Arthur, Basilio Cortijo o Reyes Abades fan un repàs del pas de Piquer Simón pel món del fantàstic i el terror.

20h Secció Oficial de curtmetratges. A competició

21h40 Secció Oficial de curtmetratges. A competició

23h30 Concurs de Bandes Sonores a càrrec de “The OST's” (Restaurant Can Frai, Sant Pere, 11)

Dissabte 9 de juliol 
11h (Espai Betúlia)
Cryptshow Literiari. Presentació dels llibres "10 relats ecofuturistes" de Cryptshow Festival i Males Herbes; "Lucio Fulci. Autopsia de un cineasta" de Javi Pueyo (Tyrannosaurus); "El libro de Satán. Todo sobre el culto al Diablo" de Carlos Aguilar i Frank G. Rubio (Hermenaute); "Los semblantes del fantaterror", de Carlos Benítez Serrano (Proyecto Naschy) i el darrer número del fanzine "El Buque Maldito", con Diego López. La jornada acabarà amb un vermut al Cor de Marina (La Rambla, 12)

(Teatre el Círcol)
17h30 Secció Oficial de curtmetratges. A competició

18h50 Secció Oficial de curtmetratges. A competició

20h10 “Southbound”, de Roxanne Benjamin, David Bruckner, Patrick Horvath, Radio Silence (2015) Cinc històries, dirigides per diferents directors, amb una carretera com a nexe en comú. Uns viatgers abocats a l'esgotament es torbaran els seus pitjors malsons i els seus secrets més ocults.

21h40 La Nit Oriental. “Pee Mak” de Banjong Pisanthanakun (2013). Un any més i en col·laboració amb el Festival Nits de Cinema Oriental, presentem la pel·lícula tailandesa més taquillera de tota la història al seu país. Un petit gran divertiment de ritme frenètic i acudits enginyosos.

Diumenge 10 de juliol  
(Teatre el Círcol)
18h Can Soler presenta la Gala de Cloenda Cryptshow Festival i Homenatge Josep Maria Beà. Amb la projecció del curtmetratge fora de competició, Zero de David Vitori (2015) La gala comptarà amb la presència de Josep Maria Beà, un dels autors més importants del boom del còmic adult a Espanya i el primer autor espanyol a desenvolupar i dibuixar els seus propis guions als Estats Units. Amb ell farem una petita xerrada que repassarà la seva trajectòria.

La Gala de Cloenda inclourà el lliurament de premis Serra Circular als millors curtmetratges i amb la projecció de “La presa” ('Southern Comfort', 1981), de Walter Hill. La gala és gratuïta gràcies al patrocini de Gelats Can Soler