NOVETATS DEL CRYPTSHOW 2016



“Nemini parco, omnia moriar. Necroantologia de poesia badalonina”. Recital poètic
Aquest any volem donar un pas més enllà amb l'experiència literària del festival, aportant-li valor afegit. És per aquest motiu que organitzem un recital de poemes i relats curts de gènere fantàstic i de terror al cementiri del Sant Crist de Badalona, donades les seves peculiaritats arquitectòniques. Es tracta d'una experiència nocturna, acompanyada d'un refrigeri ofert per Gelats Can Soler, i on involucrarem al col·lectiu poètic de la ciutat. El recital poètic anirà a càrrec de Marçal Font i Espí, acompanyat pel saxofonista Ferran Besalduch.

Guia literària
Un altre dels camps que toca el Cryptshow Festival és la literatura. Des de la seva segona edició, l'any 2008, el festival aposta per un certamen de relats per donar veu als escriptors novells, tant en català com en castellà. Els millors textos són publicats al llibre del festival, que el 2015 va passar a ser temàtic i a incloure textos, no només dels participants, sinó també d'un seguit d'autors convidats, amb la voluntat de servir de reunió d'artistes consagrats, noves promeses i escriptors novells. Aquest 2016 s'ha fet un pas endavant i darrera l'edició del llibre trobem l'Editorial Males Herbes.

A més, amb l'objectiu de difondre la cultura en general i el gènere fantàstic em concret, volem fer arribar a totes les biblioteques de la ciutat una “guia literària” sobre l'ecofuturime, el tema de l'edició d'enguany del festival. Es tracta d'un llibret que inclou una sèrie de recomanacions que tracten el tema de l'ecologia amb una visió de futur.

Concurs de bandes sonores a càrrec de “The OST's”
 “The OST's” ens presenten un repertori de bandes sonores de pel·lícules de terror i ciència ficció, tot un luxe per a les oïdes més expertes, però ho faran amb un format diferent. Un concurs de bandes sonores. Esteu preparats per viure aquesta experiència?