35 curtmetratges, de més de 250 inscripcions, formen la Secció Oficial de Cryptshow Festival

Crypstshow Festival ha rebut 256 curtmetratges per participar en el XIIIè Premi Serra Circular, dels quals 35 formaran part de la Secció Oficial. El certamen repetirà el format de l’any passat amb dos caps de setmana de programació els dies 28 i 29 de juny i els 4, 5, 6 i 7 de juliol.
Les projeccions de curtmetratges seran el segon cap de setmana del festival. Seran més de 7 hores de produccions de petit format on troben obres seleccionades en més d’una cinquantena de festivals internacionals, algunes d’elles premiades com ara Bailaora de Rubin Stein, nominada als Premis Goya; el multipremiat The 100th Victim del canadenc Anthony Von Seck. També, Oscar’s Bell de Chris Cronin, seleccionat a més d’una vintena de festivals. Durant els tres dies de curtmetratges es podran veure produccions que han participat al BIFFF - Brussels International Fantastic Film Festival, Macabro Film Festival, Mórbido Film Festival o al Palm Springs Shortfest.

Oscar’s Bell de Chris Cronin

The 100th Victim d'Anthony von Seck

Bailaora de Rubin Stein

Aquesta tretzena edició s’han inscrit curtmetratges de 43 països d’arreu del món, sobretot de l’estat espanyol, Estats Units, Canadà, França, Regne Unit, però al Cryptshow Festival participaran, també, curts de Rússia o Mèxic.
Com està passant des de l’any 2013, dins aquesta Secció Oficial, Cryptshow Festival ofereix una sessió per a adolescents. La projecció serà precedida, a les 10h, per una sessió de maquillatge d'efectes especials a càrrec de Your Make up Studio. Després de l’èxit de les darreres edicions, aquest any doblem les sessions. N’oferirem dues, els dies 4 i 5 de juliol a les 11h30, i de moment ja està confirmada l’assistència de prop de 400 joves.