CONEIX TOTA LA SECCIÓ OFICIAL DE CURTMETRATGES A COMPETICIÓ CRYPTSHOW 2019


DIVENDRES 5 JULIOL

17h30 SESSIÓ OFICIAL #2


Condamned (Espanya)
Dir. Octavi Espuga
Jack, un home gran i feble, viu reclòs en una fosca i lúgubre capella subterrània. Turmentat pels fantasmes del seu passat, intentarà escapar al món exterior, però un terrible secret sortirà a la llum per impedir la seva sortida. Jack haurà de lluitar amb totes les seves forces per aconseguir fugir d'aquest maleït lloc i també de si mateix.


99’9% (Itàlia)
Dir. Achille Marciano
El 99,9% aborda el problema dels residus i de la seva consciència. Andrea és un home que ha fet del reciclatge la seva obsessió a la vida. La protecció del medi ambient i del reciclatge de residus és la seva missió quotidiana. L’arribada a l’escala de Pasquale, que no té cura del medi ambient, fa entrar a Andrea en un declivi obscur.


La mirilla (The peephole) (Mèxic)
Dir.Enrique Manzo Escamilla
Un home és despertat per un crits que venen de fora del seu apartament. Quan mira a través de la mirilla, veu una dona en problemes, però quan obre la porta per ajudar-la, tot canvia...



Milk (Canadà)
Dir. Santiago Menghini
A la nit, un nen va a la cuina a buscar un got de llet. En trobar-se amb la mare insomma, ràpidament se n’adona que les coses no són com semblen.



The 100th víctim (Canadà)
Dir. Anthony von Seck
En un restaurant de carretera, un assassí confessa els seus estranys experiments a un blogger del LA Times. Un home de mitjana edat, sense pretensions, que comparteix la seva gana per jugar a ser Déu. Té polaroids de les seves noranta-nou víctimes. Al final del dinar, un d'ells serà el següent


White (GB)
Dir David Moya
Un home blanc arriba al Centre de Transició després de morir per intoxicació alimentària en un creuer. Allà se li informa que no pot ser blanc en la seva pròxima vida. Això desencadena una conversa ridícula però profunda sobre el que és ser blanc i els seus privilegis no merescuts.


La Proeza

Dir. Isaac Berrocal
Principi dels anys 70 a Espanya, Leiza és una jove de ciutat que va a un poble recòndit a la recerca d'una dona gran anomenada Riina. Li han parlat d'ella per a un assumpte il·legal.



19h15 SESSIÓ OFICIAL #03

Limbo
Dir. Daniel  Viqueira
La incapacitat de Xose per acceptar la nova realitat de la seva vida l'empeny en una espiral d'autodestrucció.


Experimentos para transformar la fe en energía (Espanya)
Dir. Jonathan Notario Diez
Espanya 1959. En plena dictadura Franquista. L'experiment per transformar la fe en energia útil per a la vida està a punt de començar i, gràcies a Espanya, la religió catòlica tornarà a ser important a nivell mundial. Avui serà el gran dia per a Don Isidro i els seus laboratoris SIRGA, però la cosa no serà tan senzilla com sembla.


Maw (Bèlgica)
Dir Jasper Vrancken
Richard té una fantasia inusual: l’atrau sexualment la idea de ser menjat per un animal o un monstre. A través d’un contacte coneix el misteriós Max, amb qui tindrà l’oportunitat de complir la seva fantasia de depravació. Podrà escapar Richard dels seus desitjos foscos o no?




Things were better before (Itàlia)
Dir. Lu Pulici
Feta íntegrament amb materials trobats o reciclats, vol despertar en tots aquells que la vegin un pensament verd i sostenible a una societat que ha de prestar atenció abans que sigui massa tard.


Imaginario (Espanya)
Dir. Sam (Conflictivos Productions)
L’abusiu consum d’alcohol pot provocar les més diverses al·lucinacions… o no  



Coda Sacra (Espanya)
Dir. Pol Barrós
Un petit grup de persones volen protegir la seva forma de vida. Se saben exposats als pitjors aguaits, la naturalesa vestida de satanisme i bruixeria, n’és el seu enemic. S'hauran d'enfrontar a aquesta foscor només amb l'ajuda de la seva fe i lluitar contra el desconegut fins al seu últim alè.


Bath Bomb (EUA)
DIr. Matt McWilliams
Compte amb els perills del sabons de bany ....


I am the Doorway (GB)
Dir. Simon Pearce
Després d’un viatge per investigar el desolat Plutó,  Arthur torna a casa com un home destrossat. Creient-se la porta de la invasió extraterrestre, ha de fer una acció desesperada.



Five Course Meal Canadà)
Dir. James Cadden
Mark i Jenny accepten participar en un misteriós experiment per diners.



21h SESSIÓ OFICIAL #04

Ghost Turd (Austràlia)
Dir. Cheese Whiskers
Tres joves amics es troben per compartir històries d'horror quan de sobte la seva nit és interrompuda per un estrany vell que coneix la història més terrorífica de tots ells, la història de Ghost Turd.


Le Blizzard (Andorra)
Dir. Alvaro Rodriguez Areny
Segona Guerra Mundial. Marie, una refugiada francesa, es desperta ferida i desorientada enmig d'una tempesta de neu. Al davant, un misteriós bosc la separa de la seva filla.


Bad Dreams (GB)
Dir. Stuart Fryer
Al lavabo, l’home veu un rajolí de sang al coll i es pregunta: "Quants talls d’afaitar s'haurien de fer per sagnar fins a la mort?"



Caronte (Espanya)
Dir. Luis Tinoco Pineda
Debbie és grollera amb la seva pròpia família. Però després d’un accident de cotxe espectacular, comença a lamentar-se de la forma en què es va comportar amb ells. De manera inesperada, la història de Debbie es connecta amb Arsys, un experimentat pilot militar i espacial que intenta sobreviure a una enorme batalla espacial que té lloc en un altre moment ... una altra galàxia ... un altre univers.




La Noria (Espanya)
Dir. Carlos Baena
Un nen a qui li agrada dibuixar i muntar sínies de joguina es troba amb unes criatures estranyes que li canvien la vida.

Rabbid Jacob (Bèlgica)
Dir. Donovan Alonso-Garcia
Dos meteorits han arribat a Brussel·les. Queda poc temps per a Jacob per restablir l’ordre i la moral en les profunditats d’una ciutat en totalment perduda.




DISSABTE 6 JULIOL


18:30 SESSIÓ OFICIAL #05

Amancio, vampiro de pueblo (Espanya)
Dir.Alejo Ibáñez
Amancio és l'últim habitant d'un poble abandonat. Pateix de fam, somia amb noves víctimes, però l'arribada de familiars l'obligarà a decidir si els visitants seran el seu sopar o el portaran a sortir de la seva solitud.

Lobisome (Espanya)
Dir. Juan De Dios Garduño
Jorge i Iván reben senzill encàrrec: robar un maletí i lliurar-ho a un client als banys d'un Aeroport. El que no s'imaginen és que el maletí conté una maledicció mil·lenària.



A Handful of Dust (EUA)
Dir. Grayson Whitehurst
El Dr. Neal Goodman permet als pacients terminals morir a través de la pràctica de l'assassinat de misericòrdia a través del seu dispositiu únic. Però quan es proposa complir la petició d'una mare per eutanasiar a la seva filla descobreix que el seu procediment és el quid d’un elaborat ritual de culte que posa a prova la seva ètica com mai abans s’havia trobat.

 

Oscar’s Bell (GB)
Dir. Chris Cronin
Duncan (Paul Bullion, Peaky Blinders) i el seu gos Oscar es fan companyia en el seu viatge setmanal d’acampada lliure. No estaran sols, quan en Duncan mira cap al bosc, una altra cosa li torna la mirada.

Hot Dog (EUA)
Dir. T.J. Yoshizaki
A la capital del crim del món, un oficial de la LAPD té un altre dia dolent ... o no.



The Worm (Le ver) (Canadà)
Dir. Charles Grenier
Heretar la casa familiar és una oportunitat per a Jules i la seva parella, Alice, d'escriure la seva pròpia pàgina de la història familiar. Però estan frustrats per una estranya força que es propaga insidiosament per tota la casa. La nostàlgia condueix Jules a la bogeria.



20:10 SESSIÓ OFICIAL #06

Two Puddles (GB)
Dir. Timothy Keeling
Quan una família es troba amb dos bassals radicalment inusuals en un recés del bosc es poden produir tensions tàcites.


Atomic Ed (França)
Dir. Nicolas Hugon
Mentre que la seva petita ciutat és horroritzada per un misteriós assassí en sèrie, Ed només té ulls per a Julia. Però quan el perill arriba a la porta, Ed no té més remei que assumir la responsabilitat i convertir-se en qui sempre ha somiat ser.



No one will ever believe you (Canadà)
Dir. Frédéric Chalté
És Halloween i Lucy vol donar un bon esglai a la seva germana vestint-se com un monstre. Però potser no serà l'única criatura que s'amaga a l'habitació de l'adolescent ...


 Bailaora (Espanya)
Dir. Rubin Stein
"Una guerra. Un nen. Un somni".
Estrenada a Palm Springs Shortfest, BAILAORA ha estat nominada als premis espanyols GOYA 2019.


In full Bloom (EUA)
Dir. Maegan Houang
A Full Bloom és un curtmetratge surrealista sobre la superació de la pèrdua d'una parella en la pell d’una immigrant vietnamita femenina.



A wreck in paradise (França)
Dir. François Zaïdi
Un home borratxo que s'ha estavellat amb el seu cotxe es troba en el Bar Faustian amb un conjunt de regles estranyes, però podria aconseguir unaa noia... El destí està a punt d'oferir-li la seva última oportunitat. La podrà aprofitar?



The Boogeywoman (EUA)
Dir. Erica Scoggins
La Sam Rains té la seva primera menstruació als lavabos de l’skate, una nova condició que li porta efectes secundaris estranys. Un problema elèctric a les instal·lacions fa que els nens recordin la llegenda local de la dona del sac, una bruixa que s'alimenta d’ànimes d’homes i menja noies.