Projecció de "Jack Taylor, testigo del fantástico"

Després que al 2013 rebés el Premi Honorífic del festival, l'actor Jack Taylor tornarà a ser protagonista d'una de les sessions del certamen. Ho farà de la mà del director Diego López, autor d'altres títols com Los perversos rostros de Víctor Israel Herederos de la Bestia. 

Sota el títol Jack Taylor, testigo del fantástico, al llarg d'una extensa entrevista, l'actor Jack Taylor repassa les anècdotes biogràfiques i les pel·lícules que el van convertir en un rostre imprescindible del cinema de gènere. La projecció comptarà amb la presència del director, Diego López, i de l'actor Jack Taylor. 





Títol original: Jack Taylor, testigo del fantástico
Any: 2018
País: España
Durada: 30 min.
Director: Diego López
Guió: Diego López
Fotografia: Albert Calveres
Repartiment : Jack Taylor

Taylor ha treballat amb directors com Roman Polanski, Milos Forman, Jesús Franco, Amando de Ossorio, Juan Piquer Simón o José Ramón Larraz. Ha compartit cartell amb estrelles de la talla de Paul Naschy, Christopher Lee o Klaus Kinski.


Entre els seus papers destaquen el voyeur de La Orgía Nocturna de los Vampiros, el professor d'arqueologia de la Nit dels Bruixots, el sacerdot de Conan el Bàrbar, el professor d'institut de Mil crits té la nit i el col·leccionista de llibres a La novena porta. El 1974 va aparèixer completament nu a Las Vampiras (1974), una pel·lícula de terror de Jesús Franco amb escenes eròtiques.