JORNADA LITERÀRIA AMB RUBÉN PELLEJERO, L'EDITORIAL HERMENAUTE I JORDI OJEDA, ENTRE D'ALTRES

JORNADA LITERÀRIA
La Literatura ha estat, des de la primera edició, un dels pilars del Cryptshow; ja sigui en forma de fanzine, relat o novel·la; taula rodona, presentació o vermut. Enguany, us proposem una jornada literària centrada en l’aventura del viatge i culminada amb un vermut al Cor de Marina.

Dissabte 29 de juny, 11:30 h.
Espai Betúlia (Carrer d'Enric Borràs, 43-47, Badalona)
A partir de les 13 h, vermut a la Cooperativa Cor de Marina (Passeig de la Rambla, 12)



CONVERSA AMB RUBÉN PELLEJERO
Rubén Pellejero, dibuixant de, entre molts altres títols, Corto Maltés. Sota el sol de la mitjanit (Norma), Corto Maltés, Equatòria (Norma) i El largo y tortuoso camino (Astiberri), ens explicarà els secrets entorn el procés creatiu de les històries de viatges en el còmic: la inspiració, la documentació, les tècniques...












PRESENTACIÓ DE NOVETATS DE L’EDITORIAL HERMENAUTE
Lluís Rueda, editor de l’editorial Hermenaute, presentarà Turistas del dharma, d'Albert Franquesa. Un llibre de viatges que posa en qüestió la mirada occidental. També Històries limítrofes, de Pol Alonso Pernas. Sis contes que exploren la zona difusa on els mites es tornen tangibles i la realitat pren connotacions esfereïdores.






















AURALEÓN, AUTOR OBLIDAT
Joan Anton Sánchez, de Diminuta Editorial, presenta Viaje al infierno, de Carlos Echevarría i Auraleón, i Caos. Y otras histórias fantásticas, també d’Auraleón, editats per Isla de Nabumbu. L’editorial reivindica així la figura de Rafael Aura Lleó, Auraleón, autor de còmics d’innegable qualitat oblidat pels aficionats. En les seves històries mostra futurs terribles assolats per la guerra i la fam i personatges dels quals no podem dir que siguin herois, ni exemplars.

























ROBOTS DE CINE: DE MARÍA A ALITA
Jordi Ojeda presenta el seu llibre, Robots de cine. De María a Alita (Diábolo). Un assaig per conèixer la història dels robots en la ficció, des del seu origen en una obra de teatre fins a les últimes produccions cinematogràfiques i sèries de televisió.



EL BUQUE MALDITO
Diego López, programador del SITGES Festival Internacional de Cinema de Catalunya, presenta número 31 de El Buque Maldito, fanzine de referència al nostre país dedicat al cinema de gènere.